CAPRYLIS (CAPRYLIC TRIGLYCERIDES)

Caprylis je speciálně upravený frakciovaný kokosový olej, který byl zbaven většiny mastných kyselin, kromě kaprylové a kaprinové. Nezanechává mastný film, je velmi stabilní vůči oxidaci (nežlukne). Zlepšuje pronikání kosmeticky aktivních látek rozpustných v tucích, včetně esenciálních olejů. Ideální pro výrobu aromaterapeutických směsí, roll-on parfémů apod. Používá se také pro výrobu macerátů. Zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Prodává se ve skleněné lahvičce.

od 50 Kč
Koupit
Vybrat variantu pro CAPRYLIS (CAPRYLIC TRIGLYCERIDES)
Objem50ml
50 Kč
Dostupné
Objem100ml
100 Kč
Dostupné
Dostupné